Tuesday, January 5, 2010

Jesus anak Allah

Bila Kristuan guna Allah,
Jesus jadi anak Allah.
Alah jadi tiga.
Mariam jadi Mak Allah.
Ruh al Qudus pun jadi Allah.
Jesus pun di jadikan Allah.

Tipu muslihat telah berjalan,
Racun telah di simpan,
Muslim akan di seleweng,
Cara sub cuncios,auto suggesrion dan hipnosis.

Dayus jika berdiam.
Nerakalah jadi habuan.

6 comments:

said...

wonderful ..................................................

akupun blog said...

pak yeh
mane lame mneghilang?
takkan p bertapa di krjn lagit kot..
haha...

welcome back.

pak yeh said...

Salam akuoun,
Bila duit RM merosotsampai jadi toilet paper, terpaksa bertapa di negara langit,

moloyue said...

Pok Yeh,
Sekadar guna Allah sebagai Tuhan kita boleh terima tetapi hakikatnya kita tahu golongan pendakwah Kristian sering menggunakan tektik tipu helah bagi menarik orang lain masuk Kristian. Mereka menggunakan wanita2 cantik bagi menarik lekaki dan lelaki untuk menarik wanita yg keseorangan. Selain drpd itu mereka juga menggunakan wang ringgit bagi memancing orang2 miskin. Mereka juga menggunakan saikologi memerangkap mereka yg bermasalah.

Sekadar menarik penganut2 baru kita pun tidak ada masalah tetapi mereka juga menggunakan tektik memburuk2kan Islam. Sebab mereka sedar Islam itu hebat itu sebab mereka sentiasa mencemburui agama benar dan suci ini.

Oleh yg demikian adalah wajar tektik mereka menyalahgunakan perkataan Allah disekat.

Kerajaan UMNO sepatutnya membuat pindaan perlembagaan supaya perkara ini tidak berbangkit lagi. Kita tidak harus membiarkan seorang hakim bukan Islam memutuskan perkara berkaitan agama kita.

Jebon said...

Salam,

Nampaknyer pak_yeh nih kate jer Sufi tapi tak arif tntng hal Ketuhanan... perbincangan tntng Ketuhanan dan istilah Allah di bincangkan juger di blog sy...

http://doktrinisasi.blogspot.com

Sudi2 ler berintelektualising di blog sy... buatler macam blog sendiri...

Highlander TurSina said...

pakyeh yg dirindui kemana menghilang..bertapa kt langit ke 34 ke ni..heheh apa kabar pakyeh neeh..nampaknya menarik lagi pakyeh menyelit hehe